شهردار دزفول از پخش برنامه همسفر با موضوع معرفی جاذبه های گردشگری و توریستی دزفول از شبکه مستند سیما خبر داد.
«محمد علی دوائی فر» اظهار کرد: برنامه «همسفر» در ۹ قسمت ۳۰ دقیقه ای با مشارکت شبکه مستند صدا و سیما و شهرداری دزفول تولید و از ۶ بهمن ماه لغایت ۱۷ ماه پخش خواهد شد.
شهردار دزفول، با اشاره به پخش این برنامه از شبکه مستند صدا و سیما، تصریح کرد: در «همسفر» جاذبه های گردشگری، صنایع دستی و اماکن مذهبی شهرستان دزفول معرفی می شود.
وی هدف از ساخت برنامه «همفسر» را جذب گردشگر و معرفی صنایع دستی دزفول عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر تقویت صنعت گردشگری در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تاثیر بسزایی دارد.
برنامه همفسر با موضوع معرفی جاذبه های گردشگری دزفول از ۶ بهمن ماه ساعت ۱۹ به مدت ۹ شب از شبکه مستند صدا و سیما پخش می شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۳:۳۰ پخش خواهد شد.