•   
  • ساعت : ۰۹:۳۲
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۶/۱۵ 
تاكید شهردار دزفول بر آمادگی كامل شهرداری برای بارندگی‌ های پیش‌رو و بازگشایی مدارس

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری دزفول، نشست مدیران شهرداری با موضوع آمادگی برای بارندگی‌ های پیش‌رو و مدیریت بحران، همچنین استقبال از مهرماه و بازگشایی مدارس، صبح امروز شنبه با حضور قلطاغ‌ساز شهردار دزفول، معاونان، مدیران سازمان‌ها و مناطق شهرداری برگزار شد.

در این نشست، شهردار دزفول با اشاره به هشدارهای هواشناسی و احتمال وقوع پدیده ال‌نینو، بر ضرورت آمادگی هرچه بیشتر تمامی واحدهای عملیاتی و اجرایی شهرداری تاکید کرد و گفت: لازم است آمادگی کامل داشته باشیم، برنامه‌ریزی کنیم و پیش‌بینی‌ های لازم را انجام دهیم؛ چراکه با برنامه‌ ریزی و اقدامات پیشگیرانه می‌ توان از وقوع حوادث احتمالی در زمان بحران جلوگیری کرد.

وی با تاکید بر لزوم شناسایی کامل نقاط بحرانی سطح شهر، به‌ ویژه در بافت قدیم، افزود: باید نقاط بحرانی شهر به‌طور کامل شناسایی و برای هرکدام تمهیدات لازم اندیشیده شود. امکانات و تجهیزات مورد نیاز نیز باید آماده باشند و مدیران طی این ایام به‌ صورت کامل در دسترس بوده و بازدیدهای میدانی و حضوری را در دستور کار خود قرار دهند.

در ادامه این نشست، گزارشی از اقدامات انجام‌ شده در راستای آمادگی برای بارندگی‌های پیش‌ رو از جمله لایروبی کانال‌ها و جداول، بررسی و آماده‌سازی زیرگذرها، هرس درختان، اورهال و آماده‌سازی تجهیزات، بازرسی مستمر ساختمان‌های در حال ساخت و سایر اقدامات پیشگیرانه ارائه شد.

قلطاغ‌ساز همچنین با اشاره به فرارسیدن مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید، بر ضرورت آمادگی شهرداری برای بازگشایی مدارس تاکید کرد و از مدیران خواست تمامی اقدامات لازم در حوزه‌های مختلف از جمله وضعیت معابر، ترافیک و خدمات شهری پیرامون مدارس را با جدیت در دستور کار قرار دهند تا شهر برای آغاز سال تحصیلی آماده باشد.

شهردار دزفول در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت پاسخگویی و تکریم ارباب‌ رجوع اظهار کرد: تسریع در روند رسیدگی به درخواست‌ ها و مشکلات شهروندان باید در اولویت قرار گیرد؛ چراکه یکی از اولویت‌ های اصلی ما، رضایتمندی شهروندان است و در این زمینه باید با جدیت و اهتمام بیشتری عمل کنیم.
 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.18.0
    V6.1.18.0